Cégünkről

A WEL-MÁTRÉP Bútorgyártó és Műszaki Szolgáltató Kft. 1997-ben alakult. A kezdetektől fogva foglalkozunk egyedi bútorok tervezésével és gyártásával, hogy megrendelőink minden igényét ki tudjuk elégíteni. A cég alapításától kezdve fontos volt számunkra, hogy magasan képzett és tapasztalt szakemberekkel dolgozva, világszínvonalú technológia használatával, magas minőségben készítsünk bútorokat és lássuk el magyar és nemzetközi megrendelőinket minőségi furnér terítékkel. Megrendelőink között egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek, belsőépítészek, kivitelezők, de ipari, kereskedelmi területről is kapunk folyamatos felkéréseket.

Cégünk az elmúlt 20 év alatt sok száz bútort készített el és mintegy 2.000.000 m2 furnér terítéket gyártottunk, ezzel Magyarország egyik legjelentősebb furnér üzemévé váltunk az évek alatt.

Célunk, hogy vállalkozásunk továbbra is dinamikusan fejlődjön mind vevőkörét, mind eszközállományát tekintve. Ezért is fektetünk nagy hangsúlyt a korrekt árképzésre, minőségi szoftverek használatára, kreatív és megbízható szakemberek alkalmazására. Természetesen nagy szakmai tudással rendelkező kollégák vesznek minket körbe vállalkozáson belül és kívül is egyaránt. Gépparkunk és munkatársaink szakértelme lehetővé teszi a klasszikus nemes fafajtákból készült berendezések és a modern, letisztult vonalvezetésű festett bútorok kivitelezését is, ezenfelül pedig közvetlen kapcsolatban állunk több belsőépítésszel, akik segítik munkánkat.
Nálunk lehetőség van megtervezni és legyártatni mindent, ami az otthonhoz szükséges, az előszobától kezdve, a konyhán át, egészen a hálószobáig. Ehhez segítségünkre van a korszerű, fotorealisztikus Piper 3D látványtervező programunk, mellyel máris könnyen megtervezhetővé válnak az elképzelések, legyen szó az Önök otthonáról, irodájáról vagy üzletéről.

Ahogy eddig is, úgy a továbbiakban is fiatal, dinamikus csapat és stabil üzemi háttér áll az Önök rendelkezésére, legyen szó bármilyen egyedi bútor elkészítéséről!

Egyedi bútorok magánszemélyeknek
 

Belsőépítészeknek, fővállalkozóknak, kivitelezőknek
 

Üzleti ügyfeleknek
Az alábbi űrlap segítségével üzenetet küldhet nekünk:

Üzenet küldése
WMhome logo
WEL-MÁTRÉP Kft. 
H-3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 5.
info@wmhome.hu
+36 30 981 6448

© wmhome